visszalépés a nyitóoldalra netpeople.hu EcoFact.hu
 
 
 
    
 
 
 
 
 
 

Gyakran Ismételt Kérdések

Ezen a folyamatosan bõvített oldalon összegyûjtöttük Ügyfeleink által leggyakrabban feltett kérdéseket, melyeket igyekszünk közérthetõen megválaszolni. Kérjük, mielõtt igénybe veszi támogatás szolgáltatásunkat, tekintse át a kérdéseket és az arra adott válaszokat.

Van már domain nevem, szeretném megtartani

Ennek semmi akadálya, kérjük
vegye fel velünk a kapcsolatot, mi átirányítjuk meglévõ domain nevét saját szerverünkre, ahol már fennakadás nélkül használható az nPirio. Ez extra költséggel nem jár.

Az oldal tetejére

Saját domaint szeretnék. Módomban áll Önöknél regisztrálni?

Ennek szintén nincs akadálya, de azt tudnia kell, hogy a saját domain név létrehozása egy hosszabb procedúra, ezért honlapja csak néhány hét múlva lesz elérhetõ, valamint az egyedi domain-ek fenntartása extra költségéggel jár (990 Ft + ÁFA / hó), melyhez 1 db e-mail cím is tartozik.

Az oldal tetejére

Nincs feltölthetõ logóm, mit tegyek?

Ha nem rendelkezik feltölthetõ logóval, egy korlátozott karakterhosszúságú (max. 25 karakter) fõsor vagy szlogen is megadható logó helyett, ez a kiválasztott stílusnak megfelelõ formátumban fog megjelenni a logó helyén és az aloldalakról szintén visszahivatkozik a fõoldalra.

Az oldal tetejére

Nem tudom feltölteni a logómat, miért?

A logó mérete megjelenítési szempontok miatt korlátozott, maximális szélessége 150 képpont, magassága 100 képpont. A megengedett formátumok jpg, gif illetve png.

Az oldal tetejére

Nem tetszik a kiválasztott stílus, újat szeretnék választani

A kiválasztott stílus módosítására bármikor van lehetõség. A „Weboldal szerkesztése / Weboldal design módosítás” menüpont alatt cserélheti le megunt design-ját. A gyakori váltás arculati szempontból feltétlenül ellenjavalt!

Az oldal tetejére

Egyik választható stílus sem tetszik, valami egyedire van szükségem

Kérésére cégünk egyedi grafikai tervekkel áll elõ, az Ön igényeinek teljeskörû kiszolgálása érdekében. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Az oldal tetejére

Szeretnék bekerülni az nPirio szaknévsorába

Ezt a szolgáltatásunkat Ön ingyenesen igénybe veheti, amennyiben a 3 hetes teszt idõszak lejárta után továbbra is fenntartja nPirio-s weboldalát. A bekerüléshez szükséges adatok a „Az Ön adatai / Szaknévsor adatok” menüpontban szerkeszthetõk. Amennyiben Ön magánszemélyként (nem vállalkozásként) veszi igénybe az nPirio szolgáltatásait, a tevékenységi körnél válassza a „ magánszemély” opciót, kulcsszavakat így is megadhat, amelynek segítségével megtalálhatják Önt szaknévsorunkban.

Az oldal tetejére

Fel szeretnék iratkozni az nPirio újabb fejlesztéseit, választható design sablonjait bemutató hírlevelére

Hírlevelünkre regisztráció után is feliratkozhat az „Adatok módosítása” menüpontban a „feliratkozom a hírlevélre” jelölõnégyzet bejelölésével

Az oldal tetejére

Le szeretnék iratkozni a hírlevélrõl

Hírlevelünkrõl bármikor leiratkozhat az „Adatok módosítása” menüpontban a „feliratkozom a hírlevélre” jelölõnégyzet törlésével

Az oldal tetejére

Nem tudok új menüpontot létrehozni

Az ingyenes verzió használatakor Ön legfeljebb négy aloldal létrehozására jogosult. Az aloldalak számának bõvítésére természetesen van lehetõség, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az oldal tetejére

Kevés számomra az ingyenes verzióhoz járó 10 Mbyte tárhely

Amennyiben a feltöltendõ tartalom (képek, file-ok) mérete meghaladja az ingyenes verzió által kínált 10 Mbyte-ot, kérésére bõvítjük weboldala tárhelyét, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Az oldal tetejére

Nem tudom használni a tartalomszerkesztõt. Mi a teendõ?

Ha a számítógépkezeléssel, a tartalomszerkesztõ használatával nehézségei adódtak, a „Segítség” menüpont alatt minden szükséges információt megtalál a kezelésének elsajátításához. Kérésére partnercégünk az EcoFact Kft. teljeskörû szolgáltatást nyújt honlapja tartalomfeltöltését illetõen.

Az oldal tetejére

Nem tudok a tartalomszerkesztõben betûtípust váltani. Miért?

Az nPirio tartalomkezelõ rendszerében a design sablonokhoz különféle tartalommegjelenítési stílusokat készítettünk (fõcím, alcím, kiemelt szöveg, standard szöveg, aláírás). Ettõl eltérõ írási stílusok használata tipográfiailag, illetve a weboldal megjelenése szempontjából feltétlenül ellenjavalt, ezért a tartalomszerkesztõben csak az elõre definiált stílusok közül lehet választani.

Az oldal tetejére

Nincsenek feltölthetõ képeim, flash file-jaim

Ha fel szeretné dobni honlapját a termékeit promótáló frappáns flash-ekkel, igényes képekkel, de hiányzik az ehhez szükséges mûszaki, informatikai háttér, partnercégünk az EcoFact Kft. vállalja termékei fotózását, virtuális termékkatalógus készítését és azok feltöltését honlapjára.

Az oldal tetejére

Képre kattintva ugyanazt a képet szeretném nagyítva megjeleníteni

Beillesztéskor válasszuk ki a képet a szerverrõl, megfelelõen kicsinyítsük le (például 240 x 160 képpont), majd jelöljük ki és a ctrl + c billentyûkombinációt használva másoljuk ki a „Kép forrása” mezõ tartalmát. Menjünk át a hivatkozás tabra, a „Webcím” mezõbe kattintva és a ctrl + v billentyûkombinációt használva illesszük be az imént kimásolt tartalmat (a http://-t töröljük ki, hiszen azt a „Protokoll” mezõ már tartalmazza). Ezután választhatunk, hogy a nagyított kép azonos, vagy új ablakban jelenjen meg.

Az oldal tetejére

Ha táblázatot illesztek be, kilóg a képbõl és szétcsúszik az elõzõleg feltöltött tartalom

A táblázat szélességével nem léphetjük túl az oldal szélességét, mert az oldal vízszintes mérete fixálva van, nem nyúlik a táblázattal együtt. Ezért táblázat beillesztésekor a szerkesztõ figyelmeztet, hogy 500 képpontnál nagyobb táblázat beillesztése esetén a táblázat kilóghat az oldalról. A táblázat kialakításakor ezt figyelembe kell venni.

Az oldal tetejére

Hogyan tudok speciális (pl. excel diagram) tartalmat megjeleníteni a honlapomon?

A szerkesztõbe csak három féle objektum illeszthetõ be: szöveg, kép és táblázat. Minden ezektõl eltérõ tartalmat képpé alakítva illeszthetünk be a szerkesztõbe.
Screenshot (ctrl+Print Screen billentyûkombinácó) segítségével mentsük a felvinní kívánt tartalmat megjelenítõ képernyõképet. A mentett tartalmat illesszük képszerkesztõbe (pl. MS Paint, ACD See, PhotoShop) szerkesszük igényünk szerint, majd mentsük el jpg formátumban. A mentett tartalom már kép formájában áll rendelkezésünkre, így könnyedén beilleszthetõ a szerkesztõbe.

Az oldal tetejére

Nem tudok a táblázat fölé szöveget írni, mert nem tudom odavinni a kurzort

Ebben az esetben a táblázat alá kell írnunk, majd ezután a táblázat széle fölé mozgatva az egeret, mikor a kurzor átvált 4 irányba mutató nyíllá, az egér bal gombjának segítségével a szöveg alá tudjuk mozgatni a táblázatot.

Az oldal tetejére

netpeople.hu 1145 Budapest, Mexikói út 58/b.
e-mail • Telefon: 1 373 08 75
EcoFact Kft. 2200 Monor Deák F. u. 10.
e-mail • Telefon: 29 613 620