visszalépés a nyitóoldalra netpeople.hu EcoFact.hu
 
 
 
    
 
 
 
 
 
 

Felhasználási feltételek

Az nPirio honlapkészítõ és karbantartó weboldalt (www.npirio.hu, a továbbiakban: Weboldal) a netpeople.hu (LMC Game Kft. 1056 Budapest, Belgrád rakpart 27., a továbbiakban: Üzemeltetõ) mûködteti.

A Weboldal használatával Ön az alábbi feltételeket, tudnivalókat elfogadja.

I. Tekintettel arra, hogy az Internet nyílt, biztonságosnak nem tekinthetõ hálózat, az elektronikus formában továbbított üzenetek megsemmisülése, késedelmes megérkezése, egyéb hibája miatt beálló károk tekintetében az Üzemeltetõ minden kártérítési felelõsséget kizár.

II. A Weboldal tartalma eltérõ megjelölés hiányában az Üzemeltetõ szellemi alkotása, mely így csak bizonyos törvényi korlátok között használható fel.

Az Üzemeltetõ a 1999. évi LXXVI. törvény keretein túl a Weboldal nevének és a pontos URI megjelölése esetén hozzájárul a közzétett saját szellemi alkotásainak idézéséhez. Az Üzemeltetõ elõzetes, írásbeli szerzõdés alapján általában ingyenesen engedélyezi ezen tartalmi elemek teljes terjedelemben való átvételét is.

Az Üzemeltetõ által közzétett, harmadik személyek szellemi alkotásait (például cikkek, tanulmányok) felhasználni kizárólag a 1999. évi LXXVI. törvény keretein belül szabad. Minden, e korlátokat átlépõ felhasználáshoz az adott szerzõ hozzájárulása szükséges.

III. A Weboldalon található 'Szaknévsor' tartalma kizárólag az abban szereplõ személyekkel jogi szolgáltatásaik igénybevétele céljából történõ kapcsolatfelvételre szolgál. Ettõl eltérõ célra a 'Szaknévsor' adatait felhasználni tilos, így továbbközlésük sem megengedett.

IV. A 'Szaknévsor' adatait a Felhasználó kizárólag az erre a célra a Weboldalon kialakított kérdõíven keresztül töltheti le.

A Weboldal 'Szaknévsor' rovatában, valamint a Weboldalon megjelenõ ajánlatok, hirdetések, tájékoztatók tartalma tekintetében az Üzemeltetõ minden felelõsséget kizár. Üzemeltetõ fenntartja a jogot a felhasználók által felöltött tartalom elõzetes értesítés, figyelmeztetés és indokolás nélküli törlésére.

V. A Weboldal letöltésébõl vagy elérhetetlenségébõl erdõ bármilyen kár megtérítését Üzemeltetõ kizárja.

VI. A Weboldalon található külsõ hivatkozások (az npirio.hu-tól eltérõ címtartományra mutató link) követésével letöltött tartalom nem áll az Üzemeltetõ befolyása alatt. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a linket az Üzemeltetõ törli vagy módosítja.

VII. Az Üzemeltetõ fenntartja a jogot felhasználók kitiltására, a regisztráció elõzetes értesítés és indokolás nélküli megszüntetésére.
netpeople.hu 1145 Budapest, Mexikói út 58/b.
e-mail • Telefon: 1 373 08 75
EcoFact Kft. 2200 Monor Deák F. u. 10.
e-mail • Telefon: 29 613 620