visszalépés a nyitóoldalra netpeople.hu EcoFact.hu
 
 
 
    
 
 
 
 
 
 

Adatvédelmi Nyilatkozat

Az nPirio honlapkészítõ és karbantartó weboldalon (http://www.npirio.hu, a továbbiakban: Weboldal) történõ bármely regisztráció során az adatszolgáltatás önkéntes.

A személyes adatok tekintenében az adatkezelõ a netpeople.hu (LMC Game Kft. 1056 Budapest, Belgrád rakpart 27., a továbbiakban: Üzemeltetõ), aki az 1992. évi LXIII. törvény elõírásait betartva jár el. Az Üzemeltetõ a kezelt személyes adatokat az érintett kifejezett, írásbeli beleegyezése nélkül - jogszabályi kötelezettség hiányában - harmadik személyeknek nem adja át.

A személyes adatok felhasználásának célját mindig megismerheti azon az oldalon, ahol ilyen jellegû adatok megadását kéri Öntõl az Üzemeltetõ.

A Weboldal egyes részeinek letöltésekor automatikusan kisméretû, bizonyos esetben az Ön személyes adatait tartalmazó adatfileokat helyezünk el az Ön számítógépén ('cookie'). Ennek megtörténtérõl Ön az Üzemeltetõtõl nem kap további értesítést. Az adatfile-ok a Weboldal egyes funkcióinak mûködéséhez szükségesek, látogatásai alkalmával a korábbi adatfileok az Üzemeltetõhöz kerülnek. Az adatfile-okkal kapcsolatos minden tevékenységet meggátolhat, ennek pontos módjáról böngészõjének útmutatója igazítja el.

A Weboldalra való belépéssel számítógépének egyes paramétereirõl, illetve annak IP címérõl naplófile készül. Az adatok kizárólag statisztikai célokat szolgálnak, az Üzemeltetõ kizárólag a Weboldal fejlesztése érdekében használja fel õket. Az IP cím és a naplófile egyes esetekben személyes adatnak minõsülhet.

A személyes adatokat felhasználási céljuk megszûnése esetén, vagy az Ön kérelmére a Üzemeltetõ megsemmisíti.
netpeople.hu 1145 Budapest, Mexikói út 58/b.
e-mail • Telefon: 1 373 08 75
EcoFact Kft. 2200 Monor Deák F. u. 10.
e-mail • Telefon: 29 613 620