visszalépés a nyitóoldalra netpeople.hu EcoFact.hu
 
 
 
    
 
 
 
 
 
 

Segítség - Honlap publikáció

A weboldal publikációja során jön ténylegesen létre a megadott domain névnek megfelelõ honlap.

Alapértelmezésben a publikált weboldal a http://valasztottnev.netpeople.hu formában érhetõ el.

Amennyiben Ön már rendelkezik egyedi domain névvel, illetve tervezi annak regisztrációját, a http://valasztottnev.netpeople.hu cím továbbra is használható, ezt kérésére átirányítjuk a megfelelõ domain címre, illetve segítünk Önnek az új domain regisztrációjában. Ez esetben kérjük keresse támogatási részlegünket.

A létrehozott honlap az elõzõleg kiválasztott stíluselemeket használja, tartalmilag azonban üres - a feltöltéshez a „Weboldal szerkesztése / Oldalak karbantartása” menüpontot használhatja, ehhez itt talál segítséget.

Publikáció elõtt feltöltheti cége logóját, melynek szélessége maximum 150, magassága maximum 100 képpont, a kép típusa pedig jpg, gif vagy png lehet.
A logó minden oldal bal felsõ részén jelenik meg, mely az aloldalakon a nyitóoldalra mutató hivatkozásként is funkcionál. A logó feltöltésére illetve módosítására a a „Weboldal szerkesztése / Oldalak karbantartása” menüpont alatt a késõbbiekben is van lehetõség.

Abban az esetben, ha Ön nem rendelkezik feltölthetõ logóval, egy helyettesítõ fõsor megadására van lehetõsége, amely a publikált weboldalon a logó helyén a megfelelõ stílussal fog megjelenni. A fõsor igény szerint a késõbbiekben módosítható, illetve logóra cserélhetõ.

Publikáláshoz kattintson a „Weboldal publikációja” gombra!

netpeople.hu 1145 Budapest, Mexikói út 58/b.
e-mail • Telefon: 1 373 08 75
EcoFact Kft. 2200 Monor Deák F. u. 10.
e-mail • Telefon: 29 613 620